agenda

19 juli Zomereditie
Intuïtief Systemische Opstellingen


Er zijn zoveel manieren om de diepe dans die het leven uiteindelijk is te ontspringen. Prettige oplossingen. Verdovende oplossingen. De niet over praten oplossing. De “tijd heelt alle wonden” oplossing.

Dat zijn geen antwoorden die jou verder helpen bij wat jij tegenkomt in het leven. Die vind je alleen door je probleem aan te kijken, te durven voelen en erop reflecteren.

Dit is wat opstellingen doen. Met grote helderheid laten ze je zien wat in jouw leven gespeeld heeft. Vaak zijn dat juist die ervaringen en verhalen waarover niet gepraat is. Verborgen verhalen. Niet genomen verdriet. Opstellingen laten zien wat jouw daarin blokkeert en welke beweging jij kunt maken om uit die beklemming te komen.

Van harte nodig ik je uit voor deze prachtige diepe dans.

Wanneer: vrijdag 19 juli
Aanvang 14.00 uur
Kosten: € 30 p.p per keer
Waar: Cultureel centrum Edanz Van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen
Opgeven: mail dehofsteecoaching@ziggo.nl

En om alvast te noteren: donderdag 22 augustus
Zomereditie Intuïtief Systemische Opstellingen.

Zondag 1 september
Ben jij echt heel benieuwd wat familieopstellingen zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen dan is dit het uitgelezen moment. Tijdens de Open Dag van Edanz organiseer ik een introductie workshop Intuïtief Systemische Opstellingen. Het is gratis, vooraf opgeven niet nodig. Er is ruimte voor max. 12 personen.contact