Over diepte en waarheid

Alleen wanneer we de moed hebben om de duisternis te onderzoeken, zullen we de oneindige kracht van ons licht ontdekken.
Brené Brown

Coaching bij de Hofstee gaat over waarheid. Over oprecht kijken en diep voelen. Leidend is dat wat nu speelt. Waar je nu mee zit. Dat is het uitgangspunt -en het meetpunt. Dit hier en nu heeft deuren naar diepere lagen. Diepe lagen waarin jij de waarheid over jezelf, over omstandigheden en gebeurtenissen, terug kunt vinden. Om ze, soms zelfs een nieuwe waarde toe te kennen. Een ander perspectief. Een waarde die maakt dat jij je echte leven kunt leiden.

Coaching bij de Hofstee is kernachtig, intuïtief en vakbekwaam. Dit maakt dat ik je kan helpen die deuren te vinden en met je te werken op diepere lagen. Maar het maakt ook dat ik je handreikingen kan geven waarmee jij je dagelijks leven vanuit deze oprechte ware zelf kunt leven.

Coaching bij de Hofstee: coaching met hart en ziel. Kern is het contact van waaruit we het gesprek aangaan. Luisteren, waarnemen en vragen stellen vormen de basis voor wat eigenlijk een gezamenlijke innerlijke reis is met opstellingen, oefeningen en meditaties.

Een traject begint met een -gratis- intakegesprek. Hierin verkennen we de context, wensen en verwachtingen voordat we samen een traject ingaan.
De sessies vinden plaats in en om De Hofstee, de prachtige plek waar ik woon. Binnenshuis of, als het weer het toelaat, in de tuin. Als het voor jou prettiger is om in de stad af te spreken dan kan dat altijd.

 

 

 

 

 

contact