verliezen en veranderen

“Tranen vormen een rivier die je naar een andere plek brengt”
  Clarissa Pinkola Estes

Coaching bij De Hofstee gaat over liefde, vertrouwen, aandacht, dood. Over verlies. Over verdriet. Over onmogelijkheden. En mogelijkheden. Over wat jij kunt doen om die mogelijkheden te verkennen. Om ze te realiseren. Misschien kom je één keer. Misschien kom je zes keer. Misschien twijfel je.

Verdriet is van iedereen. Verdriet dat tot op het bot gaat. Dat ontreddert. Dat je buitenspel zet. Dat ontwricht. Verdriet dat uit twintig scherven of lagen bestaat, verdriet dat in de diepte verstopt is. Verdriet ook over teleurstelling in je werk, in je huwelijk, in je vrienden.
Verdriet bepaalt je. Je kunt er niet omheen. Hoe je het ook wendt of keert het verandert je.

Door mijn kernachtige, intuïtieve en vakbekwame aanpak kan ik je helpen terug te keren naar wat je voedt. Kan ik je helpen je oorspronkelijke drijfveren en waarden te –her- vinden. Kan ik je helpen je inzicht in je eigen gedrag te verdiepen. En kan ik je helpen die verandering betekenisvol te laten worden. Ik luister goed, stel kritische vragen en ik confronteer. En ik kan je inspireren. Met muziek, verhalen, gedichten, schilderen en meditatie. Met stilte. Met natuur.  Waar jij mee wilt beginnen. Wat bij jou past.

De Hofstee is een prachtige plek waar jij terecht kunt met je verdriet, je liefde, je mogelijkheden en onmogelijkheden. Het is waar jij welkom bent.
Als het voor jou prettiger is om in de stad af te spreken dan kan dat altijd.

 

contact