Interactieve bijeenkomst “De kracht van verlies”

Leven met verlies. Is dat leven in het verleden? Met een open wond in het leven staan?
Is dat nooit meer helemaal echt deelnemen aan het feestje? Ziekte, ontslag, echtscheiding, onvervulde kinderwens, dood. We kennen zoveel verlies. Verlies dat ons raakt, verlies dat ons verscheurt. Beschadigd. Verlies waardoor we zo de weg kwijt kunnen raken, op de vlucht slaan. Verlies is een destructieve kracht.
Tegelijkertijd is het juist verlies waardoor we zo op zoek gaan. Op zoek naar wie je zelf ook al weer was, op zoek naar de diepere betekenis van wat jouw overkomt. Naar grond onder je voeten. Naar samenhang tussen de gebeurtenissen. Naar patronen. En misschien wel een rode lijn in je leven. Maar ook naar spirituele antwoorden. En compassie.
Verlies is universeel. Verlies is uniek. We zijn er bang voor. We hebben het er liever niet over. Tot we er mee te maken krijgen.
De kracht van verlies. Wat doet verlies met jou? Maakt het je cynisch en bitter? Ontworteld? Kom je er niet uit? Of is het een impuls die je hart verzacht? Dat is waar deze bijeenkomst over gaat. Met powerpoint en inspirerende uitwisseling.
Nieuwe datum volgt!
Centrum de Poort Moesstraat 20 9717 JW Groningen
Kosten: afhankelijk van je inkomen € 15 €10 of €7.50